can i pick some ones brains please

Are you thinking about building your own route? or are you already in progress? Talk to the experts in here and find out the best way to do things!

Moderator: Moderators

can i pick some ones brains please

Postby michaelhendle on Fri May 19, 2017 6:14 pm

Hi
Last night I had no problems running TS2017,to day tried to run it again,and it said it would install it,well now it won't load saying I haven't enough disk space.
It says it needs 110424,and I've got 722881 mb,the only thing I can do is move my assets folder and contents folder to a spare externally hard drive.I think and then try again.
What I can't understand why was working ok yesterday a now it won't
Mike
michaelhendle
Very Active Forum Member
 
Posts: 6857
Joined: Thu May 27, 2004 4:15 pm
Location: Peterborough originally Hounslow &Durban

Re: can i pick some ones brains please

Postby gptech on Sat May 20, 2017 12:10 am

Sounds like something has happened to make your install of Steam *think* you don't have the game installed. Do you have Steam installed in C:/Program Files 9x86) ? have any Windows updates been installed overnight?

Your best (only?) option is to free up disc space by shifting your existing install and letting Steam re-install the game, then put any revised files you may have (AP sound packs, scenarios, reskins etc) back into the new install.

Why it happened?...how long's a piece of string springs to mind...
gptech
Very Active Forum Member
 
Posts: 12698
Joined: Fri Oct 10, 2008 5:48 pm
Location: Wakefield, West Yorkshire


Return to [TS13-TS17] Route Building

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests